آثار - ساختمان سازی

  • خانه
  • آثار ساختمان سازی

یافتن 12 اثر ساختمان سازی

 
هولاین در ایران
هولاین در ایران (1402)

در این مستند تاریخچه عمارت قوام السلطنه و تبدیل آن به موزه آبگینه با بازطراحی هانس هولاین معمار مطرح اتریشی معرفی شده و در خلال گذر از تالارهای مختلف موزه و مرور طراحی داخلی منحصر به فرد هر کدام از آنها اشاره‌ای به روند پیدایش و پیشرفت هنر شیشه گری از ابتدای تاریخ تا دوره های هخامنشی و در ادامه ایلخانی و صفوی شده است.

مدت زمان :52 دقیقه

کارگردان : هادی آفریده

جان پناه
جان پناه (1400)

با شیوع ویروس کرونا در ایران تکمیل ساخت یک بیمارستان در مدت بیست روز به عهده جواد و همکاران او گذاشته می شود . آنها برای این کار سخت با مشکلات فراوانی مواجه می شمند اما نهایت در سی روز این کار را انجام می دهند .

مدت زمان :50 دقیقه

کارگردان : ، فرزاد جعفری

سکوت کوهستان
سکوت کوهستان (1395)

این مستند روند تکامل زندگی مردم منطقه ای کوهستانی و دورافتاده در بوشهر با نام «گیسکان» را به تصویر می‌کشد، در ابتدا همه چیز در این شهر به دور از شکل ماشینی جامعه امروز بود، همه کارها در آن مثل شخم زدن به شیوه ۲۰۰ سال پیش انجام می شد و راه و جاده ای هم در آن وجود نداشت و حتی مردم در زمستان ها برای فرار از سرما به غارها پناه برده و درآن زندگی می کردند اما کم کم با راه سازی در این منطقه ابزار تکنولوژی نیز وارد «گیسکان» شد و در این شهر تغییرات اساسی رخ داد. این مستند روایتی از این تغییرات است.

مدت زمان :58 دقیقه

کارگردان : ، داریوش غریب زاده

سیروس بود و نبود یک محله
سیروس بود و نبود یک محله (1395)

سیروس یکی از قدیمی‌ترین محلات تهران در مجاورت بازار است. از سال ۱۳۸۴طرح‌های مختلف نوسازی و بهسازی باعث دگرگونی محله و زندگی خانواده‌ها در آن شده است. این فیلم که طی ۵ سال فیلم‌برداری شده است، تاثیر طرح‌های شهری بر محله‌ای چون سیروس را از داخل و از دید خود اهالی به سبک سینمای مستقیم نشان می‌دهد.دوربینِ مینا سعیدی در این فیلم به میان ساکنان قدیمی محلهٔ سیروس، واقع در منطقهٔ ۱۲ و نزدیک به بازار تهران می‌رود و داستان نوسازیِ بافت‌های فرسودهٔ محلات در تهران را از دیدگاه مردمِ این محله روایت کرده وسیاست‌های دولتی، مجریان و طراحان طرح‌های نوسازی و به‌سازیِ بافت‌های فرسوده را مورد نقد قرار می‌دهد

مدت زمان :48 دقیقه

کارگردان : ، مینا سعیدی شهروز

چنارستان
چنارستان (1393)

چنارستان درباره‌ی طولانی‌ترین خیابان خاورمیانه، یعنی خیابان ولیعصر تهران است، یک دانشجوی رشته معماری منظر برای تحقیق درباره خاطرات جمعی در فضاهای شهری از ابتدای خیابان که میدان راه آهن می‌باشد تا انتها مسیری به طول 17 کیلومتر را می‌پیماید و تمامی خاطرات جمعی این خیابان از زمان ساخت را با گفتگو و استفاده از تصاویر آرشیوی به نمایش می‎گذارد. در این مستند آمارهایی از تعداد درختان این خیابان عرضه می‌شود.

مدت زمان :68 دقیقه

کارگردان : ، هادی آفریده