در 14 فروردین 1367 یک فروند هواپیمای ایرانی پنج مجروح شیمیایی را برای معالجه از فرودگاه مهرآباد تهران به فرودگاه ناریتای ژاپن انتقال داد . در بین مجروحان حال علی جلالی از همه وخیمتر بود . به همین دلیل او را به پزشکی ژاپنی به نام دکتر ناکاتانی سپردند تا زیر نظر او مداوا شود . دکتر ناکاتانی دقیقا صد روز علی جلالی را تحت درمان قرار داد ولی سرانجام از درمان کامل او ناامید شد و او را به ایران فرستاد تا آخرین روزهای زندگیش را در کنار خانواده خود سپری کند . از آن به بعد دکتر ناکاتانی خبری از سرگذشت بیمار ایرانی خود نداشت تا اینکه 17 سال بعد یک تماس تلفنی حاوی خبری از بیمار ایرانی اش به شدت او را متاثر کرد. علی جلالی پس از ادامه معالجات در ایران مطابق با روش درمانی دکتر ناکاتانی زنده مانده بود و هم اکنون در تلاش برای معرفی جهانی بدون سلاح کشتارجمعی زندگی را می گذراند.
مدت زمان :57 دقیقه
کارگردان : مصطفی شبان
قصه زندگی دو زن به نام های مهناز و جمیله که با سرطان پستان مواجه شده اند . یکی ( مهناز ) پس از مبارزه طولانی از دنیا می رود و دیگری ( جمیله ) بعد از بهبودی کامل به فعالیت های آگاهی بخش می پردازد.
مدت زمان :74 دقیقه
کارگردان : ، زینب تبریزی
مروری بر تاریخچه چشم پزشکی در ایران با تمرکز بر خانواده لسان الحکما طی سه نسل .
مدت زمان :40 دقیقه
کارگردان : ، فرید میرخانی
مستندساز با قراردادن خود در جایگاه یک اهداکننده پیکر ، معضلات این کار را به تصویر کشیده و از خلال گفتگو با پزشکان و اساتید دانشکدههای پزشکی کشور و همچنین افرادی که پیکر خود را برای انجام تشریح اهدا کردهاند به واکاوی معضل کمبود جسد برای آموزش در دانشگاه های پزشکی ایران میپردازد.
مدت زمان :42 دقیقه
کارگردان : ، غلامرضا حیدری
خالد از شهر اهواز و یعقوب از شهر تبریز برای معالجه سرطان به منطقه ای خوش آب و هوا رفته اند. دکتر بسکی که خود در آن منطقه زندگی میکند به درمان آنها از طریق گیاه خواری و آب درمانی میپردازد .
مدت زمان :55 دقیقه
کارگردان : ، مهوش شیخالاسلامی